100+ MLB Quiz Questions with Answers: Baseball Trivia Quiz

A list of 100+ Major League Baseball quiz questions, with answers.

100+ MLB Quiz Questions with Answers: Baseball Trivia Quiz

Are you running a quiz and need some questions and answers on baseball? You’ve come to the right place!

We have over 100 questions and answers on baseball and MLB Trivia for your pub or bar quiz, family gathering or sports quiz night.

Below are different sections of baseball questions, some are harder than others but one thing is for sure, we have something for everyone!

Quiz Questions and Answers on Famous Major League Baseball Players

  1. Who is the all-time leader in hits in Major League Baseball? Answer: Pete Rose
  2. Who is the all-time leader in strikeouts in Major League Baseball? Answer: Nolan Ryan
  3. Who won the most MVP awards in Major League Baseball? Answer: Barry Bonds (7)
  4. Who won the most Cy Young awards in Major League Baseball? Answer: Roger Clemens (7)
  5. Who has the most World Series rings in Major League Baseball history? Answer: Yogi Berra (10)
  6. Who has the highest career batting average in Major League Baseball history? Answer: Ty Cobb (.366)
  7. Who has the most career RBIs in Major League Baseball history? Answer: Hank Aaron (2,297)
  8. Who has the most career stolen bases in Major League Baseball history? Answer: Rickey Henderson (1,406)
  9. Who has the most career walks in Major League Baseball history? Answer: Babe Ruth (2,062)
  10. Who has the most career runs scored in Major League Baseball history? Answer: Babe Ruth (2,174)
  11. Who has the most career triples in Major League Baseball history? Answer: Sam Crawford (309)
  12. Who has the most career doubles in Major League Baseball history? Answer: Tris Speaker (792)
  13. Who has the most career-complete games in Major League Baseball history? Answer: Cy Young (749)
  14. Who has the most career saves in Major League Baseball history? Answer: Mariano Rivera (652)
  15. Who has the most career wins in Major League Baseball history? Answer: Cy Young (511)
  16. Who has the most career losses in Major League Baseball history? Answer: Cy Young (316)
  17. Who has the most career no-hitters in Major League Baseball history? Answer: Nolan Ryan (7)
  18. Who has the most career perfect games in Major League Baseball history? Answer: Roy Halladay (2)
  19. Who has the most career home runs in a single season in Major League Baseball history? Answer: Barry Bonds (73)
  20. Who has the most career hits in a single season in Major League Baseball history? Answer: Ichiro Suzuki (262)
  21. Who has the most career strikeouts in a single season in Major League Baseball history? Answer: Nolan Ryan (383)
  22. Who has the most career RBIs in a single season in Major League Baseball history? Answer: Babe Ruth (177)
  23. Who has the most career stolen bases in a single season in Major League Baseball history? Answer: Rickey Henderson (130)
  24. Who has the most career walks in a single season in Major League Baseball history? Answer: Barry Bonds (232)
  25. Who has the most career runs scored in a single season in Major League Baseball history? Answer: Babe Ruth (177)
  26. Who has the most career triples in a single season in Major League Baseball history? Answer: Owen “Chief” Wilson (36)
  27. Who has the most career doubles in a single season in Major League Baseball history? Answer: Earl Webb (67)
  28. Who has the most career complete games in a single season in Major League Baseball history? Answer: Pud Galvin (75
  29. Who is the all-time leader in home runs in Major League Baseball? Answer: Barry Bonds
  30. Which baseball legend was known as ‘The Yankee Clipper’ Answer: Joe DiMaggio
  31. Who hit ‘The Shot Heard Around the World'? Answer: Bobby Thomson, in 1951

Quiz Questions and Answers About Owners of MLB organisations

  1. Who is the owner of the Boston Red Sox? Answer: John Henry
  2. Who is the owner of the Tampa Bay Rays? Answer: Stuart Sternberg
  3. Who is the owner of the Toronto Blue Jays? Answer: Rogers Communications
  4. Who is the owner of the Baltimore Orioles? Answer: Peter Angelos
  5. Who is the owner of the New York Mets? Answer: Fred Wilpon
  6. Who is the owner of the Philadelphia Phillies? Answer: John Middleton
  7. Who is the owner of the Washington Nationals? Answer: Ted Lerner
  8. Who is the owner of the Atlanta Braves? Answer: Liberty Media
  9. Who is the owner of the Miami Marlins? Answer: Bruce Sherman
  10. Who is the owner of the Cincinnati Reds? Answer: Bob Castellini
  11. Who is the owner of the Pittsburgh Pirates? Answer: Robert Nutting
  12. Who is the owner of the Milwaukee Brewers? Answer: Mark Attanasio
  13. Who is the owner of the Chicago Cubs? Answer: Tom Ricketts
  14. Who is the owner of the St. Louis Cardinals? Answer: William DeWitt Jr.
  15. Who is the owner of the Houston Astros? Answer: Jim Crane
  16. Who is the owner of the Texas Rangers? Answer: Ray Davis and Bob R. Simpson
  17. Who is the owner of the Los Angeles Angels? Answer: Arte Moreno
  18. Who is the owner of the Oakland Athletics? Answer: John Fisher
  19. Who is the owner of the Seattle Mariners? Answer: John Stanton
  20. Who is the owner of the Minnesota Twins? Answer: Jim Pohlad
  21. Who is the owner of the Cleveland Indians? Answer: Larry Dolan
  22. Who is the owner of the Detroit Tigers? Answer: Christopher Ilitch
  23. Who is the owner of the Kansas City Royals? Answer: David Glass
  24. Who is the owner of the Chicago White Sox? Answer: Jerry Reinsdorf
  25. Who is the owner of the Colorado Rockies? Answer: Dick Monfort
  26. Who is the owner of the Arizona Diamondbacks? Answer: Ken Kendrick
  27. Who is the owner of the San Francisco Giants? Answer: Charles B. Johnson
  28. Who is the owner of the Los Angeles Dodgers? Answer: Guggenheim Baseball Management
  29. Who is the owner of the San Diego Padres? Answer: Ron Fowler
  30. Who is the owner of the New York Yankees? Answer: Hal Steinbrenner
image of a baseball player with the words "baseball blog" and the sporting blog logo
Check out our MLB blog for more!

Quiz Questions and Answers About Major League Ballparks and their Teams

  1. Which team plays at Fenway Park? Answer: Boston Red Sox
  2. Which team plays at Tropicana Field? Answer: Tampa Bay Rays
  3. Which team plays at Rogers Centre? Answer: Toronto Blue Jays
  4. Which team plays at Oriole Park at Camden Yards? Answer: Baltimore Orioles
  5. Which team plays at Citi Field? Answer: New York Mets
  6. Which team plays at Citizens Bank Park? Answer: Philadelphia Phillies
  7. Which team plays at Nationals Park? Answer: Washington Nationals
  8. Which team plays at SunTrust Park? Answer: Atlanta Braves
  9. Which team plays at Marlins Park? Answer: Miami Marlins
  10. Which team plays at Great American Ball Park? Answer: Cincinnati Reds
  11. Which team plays at PNC Park? Answer: Pittsburgh Pirates
  12. Which team plays at Miller Park? Answer: Milwaukee Brewers
  13. Which team plays at Wrigley Field? Answer: Chicago Cubs
  14. Which team plays at Busch Stadium? Answer: St. Louis Cardinals
  15. Which team plays at Minute Maid Park? Answer: Houston Astros
  16. Which team plays at Globe Life Field? Answer: Texas Rangers
  17. Which team plays at Progressive Field? Answer: Cleveland Indians
  18. Which team plays at Comerica Park? Answer: Detroit Tigers
  19. Which team plays at Kauffman Stadium? Answer: Kansas City Royals
  20. Which team plays at Guaranteed Rate Field? Answer: Chicago White Sox
  21. Which team plays at Coors Field? Answer: Colorado Rockies
  22. Which team plays at Chase Field? Answer: Arizona Diamondbacks
  23. Which team plays at Oracle Park? Answer: San Francisco Giants
  24. Which team plays at Yankee Stadium? Answer: New York Yankees
  25. Which team plays at Dodger Stadium? Answer: Los Angeles Dodgers
  26. Which team plays at Petco Park? Answer: San Diego Padres
  27. Which team plays at Target Field? Answer: Minnesota Twins
  28. Which team plays at Angel Stadium? Answer: Los Angeles Angels
  29. Which team plays at Oakland-Alameda County Coliseum? Answer: Oakland Athletics
  30. Which team plays at T-Mobile Park? Answer: Seattle Mariners
  31. How many teams are there in Major League Baseball? Answer: 30

Quiz Questions and Answers About Major League Ballpark Capacities

  1. What is the capacity of Fenway Park? Answer: 37,731
  2. What is the capacity of Tropicana Field? Answer: 25,025
  3. What is the capacity of Rogers Centre? Answer: 54,000
  4. What is the capacity of Oriole Park at Camden Yards? Answer: 45,971
  5. What is the capacity of Citi Field? Answer: 41,922
  6. What is the capacity of Citizens Bank Park? Answer: 43,647
  7. What is the capacity of Nationals Park? Answer: 41,313
  8. What is the capacity of SunTrust Park? Answer: 41,149
  9. What is the capacity of Marlins Park? Answer: 36,742
  10. What is the capacity of Great American Ball Park? Answer: 42,319
  11. What is the capacity of PNC Park? Answer: 38,362
  12. What is the capacity of Miller Park? Answer: 41,900
  13. What is the capacity of Wrigley Field? Answer: 41,649
  14. What is the capacity of Busch Stadium? Answer: 46,861
  15. What is the capacity of Minute Maid Park? Answer: 41,168
  16. What is the capacity of Globe Life Field? Answer: 41,600
  17. What is the capacity of Progressive Field? Answer: 35,041
  18. What is the capacity of Comerica Park? Answer: 41,297
  19. What is the capacity of Kauffman Stadium? Answer: 37,903
  20. What is the capacity of Guaranteed Rate Field? Answer: 40,615
  21. What is the capacity of Coors Field? Answer: 50,445
  22. What is the capacity of Chase Field? Answer: 48,519
  23. What is the capacity of Oracle Park? Answer: 41,915
  24. What is the capacity of Yankee Stadium? Answer: 52,325
  25. What is the capacity of Dodger Stadium? Answer: 56,000
  26. What is the capacity of Petco Park? Answer: 40,209
  27. What is the capacity of Target Field? Answer: 38,649
  28. What is the capacity of Angel Stadium? Answer: 45,050
  29. What is the capacity of Oakland-Alameda County Coliseum? Answer: 46,765
  30. What is the capacity of T-Mobile Park? Answer: 47,943
image of a football helmet with the words "nfl quiz" "100+ questions with answers" and the sporting blog logo
Want to try our NFL Quiz?

Quiz Questions and Answers About the World Series

  1. How many games are played in the World Series? Answer: Up to 7 games
  2. How many wins are needed to win the World Series? Answer: 4 wins
  3. What is the trophy awarded to the team that wins the World Series? Answer: The Commissioner's Trophy
  4. Who presents the Commissioner's Trophy to the winning team? Answer: The Commissioner of Major League Baseball
  5. How often is the World Series played? Answer: Annually
  6. In what year was the first World Series played? Answer: 1903
  7. Who won the first World Series? Answer: Boston Red Sox
  8. Who has won the most World Series championships? Answer: New York Yankees (27 championships)
  9. Who has appeared in the most World Series? Answer: New York Yankees (40 appearances)
  10. Who has the most wins in a single World Series? Answer: New York Yankees (4 wins in 1977, 1978, 1996, and 1999)
  11. Who has the most losses in a single World Series? Answer: San Francisco Giants (4 losses in 1911, 1912, 1913, and 1989)
  12. Who has the most hits in a single World Series? Answer: Billy Hatcher (1990) (7 hits)
  13. Who has the most home runs in a single World Series? Answer: Reggie Jackson (1977) (5 home runs)
  14. Who has the most RBIs in a single World Series? Answer: Lou Gehrig (1928) (10 RBIs)
  15. Who has the most stolen bases in a single World Series? Answer: Jacoby Ellsbury (2007) (7 stolen bases)
  16. Who has the most strikeouts in a single World Series? Answer: Sandy Koufax (1965) (31 strikeouts)
  17. Who has the most innings pitched in a single World Series? Answer: Jack Morris (1991) (27.1 innings pitched)
  18. Who has the lowest ERA in a single World Series? Answer: Mariano Rivera (1998) (0.00 ERA)
  19. Who has been named World Series MVP the most times? Answer: Reggie Jackson (1977 and 1978)
  20. How many teams have never won the World Series? Answer: 10 teams (San Diego Padres, Colorado Rockies, Milwaukee Brewers, Seattle Mariners, Washington Nationals, Texas Rangers, Houston Astros, Tampa Bay Rays, Cleveland Indians, and Chicago Cubs)
  21. How many teams have never appeared in the World Series? Answer: 2 teams (Montreal Expos/Washington Nationals and Seattle Mariners)
  22. How many teams have won the World Series in back-to-back years? Answer: 9 teams (New York Yankees, Cincinnati Reds, Oakland Athletics, New York Yankees, Toronto Blue Jays, New York Yankees, New York Yankees, Florida Marlins, and Boston Red Sox)
  23. How many teams have won the World Series in three consecutive years? Answer: 3 teams (New York Yankees, Oakland Athletics, and New York Yankees)
  24. How many teams have won the World Series in four consecutive years? Answer: 1 team (New York Yankees)
  25. How many teams compete in the World Series? Answer: 2 teams
image of hands holding baseballs with the words "beginners guide to major league baseball" and the sporting blog logo
Check out our beginner's guide to the MLB